طراحی لبخند

طراحی لبخند

  • طراحی لبخند چیست؟
  • مزایا، عوارض و انواع روش های اصلاح لبخند
  •  مراقبت های قبل و بعد 
  • قیمت طراحی لبخند ۱۴۰۱
  • درمان لبخند لثه ای
  • اصلاح طرح لبخند لثه ای با روش غیر جراحی
  • هزینه درمان لبخند لثه ای اصلاح لبخند لثه ای با بوتاکس
  • عوارض جراحی لبخند لثه ای
  • درمان لبخند لثه نما

تا به حال فرآیند طراحی لبخند به گوشتان خورده است؟‌ درمان لبخند لثه ای چطور؟ یکی از مواردی که اعتماد بنفس بالایی در ما به وجود می آورد، داشتن لبخندی دلنشین و مناسب است. یک لبخند زیبا هم زمانی ایجاد می شود که تقارن لازم در صورت و دهان فرد وجود داشته باشد. گاهی به سبب ساختار دندانی موجود در دهان، لثه فوقانی هنگام لبخند زدن بیشتر از حد متعادل دیده می شود. به همین سبب لبخند فرد ظاهر چندان مناسب و دلنشینی ندارد.
از این رو این افراد به فکر اصلاح لبخند لثه ای خود می افتند. با تصحیح این نوع لبخند، علاوه بر زیباسازی ظاهری،‌ امکان مراقبت و رعایت بهداشت بیشتر از لثه وجود دارد. دندانپزشکان امروزه از روش های تهاجی و غیر تهاجمی زیادی برای اصلاح لبخند لثه نما استفاده می کنند. در این مقاله تمامی اطلاعات لازم در خصوص علل و روش های درمانی این نوع لبخند برای شما شرح داده شده است.

اگر دوست دارید که با طراحی لبخند، یک خنده زیبا داشته باشید، می توانید در ادامه این مقاله از کلینیک دندانپزشکی آریانا  با ما همراه باشید.

طراحی لبخند چیسـت؟

زمانی که خوشحال هستید و احساس رضایت می کنید، می توانید احساس خوب خودتان را با یک لبخند نشان دهید.

شاید تا به حال روبروی آینه به خودتان لبخند زده اید و شاهد زیبایی لبخند خودتان بوده اید؛ اما شاید هم به دلیل داشتن دندان های نامناسب و بدون نظم، از خندیدن خودتان خجالت کشیده اید.

با پیشرفت علم دیگر نیازی نیست که نگران لبخند و عدم زیبایی آن باشید. با طراحی لبخند، می توانید یک لبخند زیبا و تاثیرگذار برای خودتان به ارمغان آورید.
طراحی لبخند، شامل روش های مختلفی است که می تواند زیبایی صورت و لبخند شما را چندین برابر کند. چون لبخند شما تاثیر بسیار زیادی روی زیبایی چهره شما دارد، پس می توانید با طراحی لبخند، چهره خودتان را هم جذاب تر کنید.

طراحی لبخند چیست؟ وچرا باید اصلاح لبخند انجام داد؟

همه ما می دانیم که لبخندمان مهم ترین چیزی است که می توانیم برای زیباتر کردن چهره خودمان از آن کمک بگیریم. تغییر رنگ دندان ها، عدم وجود نظم در دندان ها، بهم ریختگی و یا افتادن دندان های مختلف، می توانند باعث کاهش زیبایی چهره شما شوند. چون قطعا این عوامل روی زیبایی لبخند شما تاثیر می گذارند.
طراحی لبخند مجموعه ای از کارهای مختلف است که می تواند به شما کمک کند تا زیبایی چهره خودتان را با یک لبخند دلنشین حفظ کنید. در این روش، از مجموعه روش های زیبایی برای بهبود لبخند در چهره خانم ها و آقایان استفاده می شود.

لبخند لثه ای چیست؟


زمانی که لثه یک فرد در هنگان خندیدن بیش از حد نرمال دیده می شود، اصطلاحا می گوییم که آن شخص لبخند لثه ای دارد. یا به عبارت دقیقتر، لثه این افراد در هنگام لبخند زدن، چند میلی متر بیشتر از حد متوسط دیده می شود. خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم، اصلاح لبخند لثه ای امکان پذیر است.

اگرچه علل بروز لبخند لثه نما ممکن است در برخی افراد به فک و نظم دندان ها مربوط باشد. اما در اکثر مواقع برای رفع این نوع لبخند، لثه ها مورد برش یا لیفت قرار می گیرند.

نمی توان گفت که لبخند لثه ای در فرد مشکل خاصی ایجاد می کند. یا حتی وجود آن بسیار غیرطبیعی است. معمولا افراد برای زیبایی بیشتر در ظاهر به دنبال اصلاح آن می روند.


روش های مطمئن و کم خطر زیادی برای طراحی لبخند در دنیا وجود دارد. چرا که عوارض آنها بسته به روش انتخابی، تنها شامل کبودی یا تورم شود. که با ماساژ دادن و مراقبت کردن، ظرف چند روز برطرف خواهند شد. اما در هر صورت، لبخند لثه ای عارضه ای نیست که درمانی نداشته باشد. هر چند زیبایی یا زشتی داشتن این نوع لبخند با توجه به تقارن صورت در هر فرد متفاوت است.

اما اگر به هر دلیلی احساس رضایت از نمایش لثه های خود هنگام صحبت یا خندیدن را ندارید، می توانید بعد از معاینه های لازم روند درمان خود را شروع نمایید.

عوامل بوجود آمدن لبخند لثه ای


همانطور که ذکر شد، در برخی از افراد تنها قسمت های کوچکی از دندان های آنها موقع لبخند زدن قابل دیدن است. از نظر ظاهری ممکن است این پدیده چندان خوشایند به نظر نرسد. از این رو افراد به درمان لبخند لثه نما اقدام می کنند. قبل از شروع روند درمانی هر بیماری، بایستی منشا یا علت اصلی آن را پیدا کنیم. چرا که مقابله با آن برای ما راحتتر خواهد شد.
از این رو پیش از اصلاح لبخند لثه ای، بهتر است بیشتر با عوامل به وجود آورنده آن آشنا شویم. با شناخت علل این پدیده، می توان در سنین پایینتر از بروز یا تشدید این عارضه جلوگیری کرد. عوامل آن ممکن است اکتسابی باشند و در طول زندگی فرد به لبخند لثه ای دچار شود. یا ممکن است به صورت کاملا مادرزادی لبخند لثه نما به فرد به ارث برسد.

در ادامه مقاله از کلینیک دندانپزشکی آریانا  برخی از مهمترین علل آن را می توانید مشاهده نمایید.


• گاهی در استخوان های فک بالای فرد اختلالاتی دیده می شود. نتیجه رشد نامناسب این استخوان ها، باعث دفورمه بودن فک می شوند. که خود می تواند دلیلی برای داشتن لبخند لثه ای باشد.
• رشد غیر طبیعی یا رویش ناکامل دندان ها در بعضی از اشخاص دیده می شود. در صورتی که دندان ها، نرمال رویش نکنند، قسمت زیادی از لثه در هنگام باز کردن دندان قابل مشاهده خواهد بود.
• افرادی نیز هستند که از کودکی دندان های ریزی دارند. معمولا داشتن دندان هایی با سایز و اندازه کوچکتر به صورت ارثی به فرد منتقل می شود. که این هم عاملی برای داشتن لبخند لثه نما است.
• لب بالایی فرد هر چقدر نازکتر باشد، فضای بیشتری از دندان و لثه دیده می شود.
• اگر داروی خاصی را به صورت مداوم مصرف می کنید، حتما عوارض آن را مطالعه نمایید. برخی از داروها به سبب ایجاد تغییرات هورمونی، باعث رشد بیش از حد لثه می شوند.
• ابتلا به بیماری های عفونتی لثه ای نیز یکی از راه های درگیر کردن ریشه دندان ها است. با پوسیدگی دندان، لثه ها دچار التهاب بیشتری می شوند.
• باریک بودن بیش از حد دندان ها می تواند یکی دیگر از دلایل داشتن لبخند لثه ای باشد. با وجود فضای خالی میان دندان ها، لثه ها واضحتر رویت می شوند.
• برخی از افراد ممکن است لب بالایی نسبتا درشتی داشته باشند. اما با این حال در هنگام حرف زدن یا خندیدن، لثه های آنها به حد زیادی نمایان می گردد. دلیل آن، تحرک زیاد عضله های قسمت بالایی لب است. هر چه بیشتر لب منقبض شود، داخل دهان بیشتر دیده می شود.
• در میان تمام عارضه های دهانی، یک بیماری به نام هایپرتروفی لثه ای وجود دارد. در این بیماری فرد یا رشد بیش از حد لثه ها مواجه می شود. حتی ممکن است بعد از درمان و برش بافت های لثه ای، مجددا لثه فرد بیش از پیش نمایان شود.
• با بالا رفتن سن دندان ها در معرض سابیدگی قرار می گیرند. همین مسئله باعث می شود تا به مرور زمان، دندان ها کوچکتر از قبل شوند. در نتیجه لثه نیز بیشتر خود را نشان می دهد.

روش های اصلاح و درمان لبخند لثه ای


شاید تصورکنید که امکان درمان لبخند لثه ای وجود ندارد. چرا که داشتن این نوع از لبخند یک فرآیند ژنتیکی است. در صورتی که این طرز تفکر اشتباه، واقعیت ندارد. امروزه مانند هر عارضه دیگری، این پدیده نیز قابل اصلاح می باشد. البته روش های متفاوتی برای اصلاح لبخند لثه ای وجود دارد. قبل از انتخاب هر کدام بهتر است با یک دندانپزشک وضعیت دهانی خود را بررسی نمایید. چرا که بسته به شرایط فیزیکی جسم شما،‌ ممکن است روش انتخابی متفاوت باشد. در ادامه این روش ها برای شما ذکر شده اند.


ایمپلنت متحرک: قرار دادن یک ایمپلنت متحرک جهت مرتب کردن ردیف دندان ها یکی از روش های موقتی است. استفاده از ایمپلنت معمولا برای پر نمودن فضاهای خالی میان دندان ها رایج می باشد. اگر چه این روش می تواند در کوتاه مدت،‌ میزان نمایش لثه ها در برخی بخش ها را کاهش دهد. اما به دلیل متحرک بودن آن، پس از مدتی استحکام خود را در لثه از دست می دهد. یا اگر لثه ها سالم نباشند، باعث ایجاد عفونت می شود. از این رو برای درمان لبخند لثه ای، بهتر است تنها ظاهر و زیبایی دهان را در نظر نگیریم. و از روش های درمانی مطمئنتر و مقاومتر استفاده کنیم.


پایین آوردن لب:

در صورت انقباض بیش از حد لب بالایی در هنگام صحبت یا خندیدن، لثه ها بیش از حد در معرض نمایش قرار می گیرند. از این رو یکی از روش های اصلاح لبخند لثه ای، پایین آوردن لب فوقانی می باشد. معمولا برای انجام این کار از بوتاکس استفاده می شود. چرا که این ماده به سبب داشتن سم بوتولینوم، تحریک عضلات را تا حد زیادی کاهش می دهد. بدین ترتیب، اعصاب لب بالایی هنگام حرکت، پیام های عصبی را به لب منتقل نمی کنند. و لب در قسمت پایین باقی می ماند.

روش های اصلاح و درمان لبخند لثه ای


بوتاکس: تزریق بوتاکس به شدت لبخند لثه ای شما ربط دارد. در صورت مشاهده قسمت بسیار کم از لثه ها یا اشکالات جزئی دیگر می توان به اصلاح لبخند لثه ای با بوتاکس اقدام کرد. البته فراموش نکنید که تزریق این ماده به صورت موقتی تاثیر مثبت دارد. چرا که پس از گذشت حدودا ۹ ماه، اثر آن رفع خواهد شد. از این رو اگر این روش درمانی را انتخاب می کنید، باید در زمان های مشخص به تکرار تزریق بوتاکس بپردازید.


افزایش طول تاج دندان: گاهی طول تاج دندان های دهان کوتاه تر از حد نرمال است. یا به عبارت دیگر، تاج دندان ها در زیر لثه ها پنهان شده است. در این شرایط دندانپزشکان با لیفت کردن لثه به افزایش این طول می پردازند.


لیزر: استفاده از لیزر یکی دیگر از راه های اصلاح لبخند لثه ای از طریق لیفت لثه ها است. در این روش ابتدا بخش مورد نظر توسط متخصص بی حس می گردد. سپس بافت لثه ای به صورت ملایم با استفاده از لیزر برداشته می شود. انجام لیزر لثه ها  نسبت به سایر درمان ها، ساده تر و سریعتر است. همچنین خطر و عوارض کمتری برای سلامت دهان بیمار دارد.

ارتودنسی: اصلاح طرح لبخند لثه ای با روش غیر جراحی

رتودنسی: اصلاح طرح لبخند لثه ای با روش غیر جراحی از جمله  ارتودنسی نیز قابل انجام است. اگر دندان ها در جای مناسب خود قرار نگیرند، به مراتب لبخند طبیعی نصیب ما نمی شود. از این رو گاهی ارتودنسی تنها چاره برطرف کردن لبخند لثه ای است.

در واقع با استفاده از بریس می توان دندان ها را تحت فشار قرار داد. پس از گذشت زمان مشخص نیز با منطبق شدن دندان ها و فک ها بر روی هم، لثه به میزان نرمال نمایش داده می شود. استفاده از این روش توسط دندانپزشکان معمولا در صورت داشتن لبخند لثه ای شدید انجام می گردد.


کانتورینگ: کانتورینگ لثه به نوعی یک عمل جراحی البته با کمترین میزان جراحت محسوب می شود. در این روش بافت لثه کاهش پیدا می کند.

البته ممکن است عوارض هایی مانند تورم یا التهاب لثه در فرد پدیدار شوند. اما به طور کلی هر چقدر سلامت لثه ها بیشتر باشد، تاثیرگذاری این روش درمانی نیز بیشتر خواهد بود. معمولا از لیزر یا تیغ جراحی برای برش لثه در روش کانتورینگ برای اصلاح لبخند لثه ای استفاده می شود.


عمل جراحی لبخند لثه ای: انجام عمل جراحی یا پریودنتال یکی دیگر از روش های اصلاح لبخند لثه ای است. این روش دقیقتر و به مراتب حساستر از سایر روش های دیگر می باشد. در عمل جراحی سعی می شود تا لثه ها به سمت بالاتر کشیده شوند. یا حتی در جایگاه استخوان های ریز دندانی مربوطه، تغییراتی به وجود آید.

البته یک نوع جراحی دیگر به نام ارتوگناتیک نیز وجود دارد. در عمل ارتوگناتیک، پزشک اقدام به جا به جا کردن فک بالایی می کند. که انجام آن تنها برای بیماران دارای لبخند لثه ای حاد پیشنهاد می شود. در شرایطی برای انجام عمل ارتوگناتیک، ممکن است لثه ها تحلیل رفته باشند. در این صورت فرد وادار به پیوند زدن بافت لثه خود می شود.

هزینه اصلاح لبخند لثه ای


برای تعیین هزینه درمان لبخند لثه ای بایستی مشکل شما به صورت دقیق مورد سنجش قرار بگیرد. چرا که میزان شدت لبخند لثه ای، تعیین کننده صحیحترین روش درمان است. هر روش درمانی هم با توجه به مواد مصرفی، هزینه متفاوتی خواهد داشت. هر چه قدر شدت لبخند لثه ای در فرد بیشتر باشد، طبیعتا روش های پر هزینه تری برای رفع این عارضه بکار گرفته می شود. میزان سلامت لثه شما و تعداد دندان های مورد نیاز جهت لیفت لثه، از عوامل تعیین کننده هزینه موردنیاز است.
در مواردی ممکن است برای اصلاح لبخند لثه ای خواستار استفاده از ژل و بوتاکس باشید. از این رو نوع برند و کیفیت فیلر یا بوتاکس به کار رفته در تعیین هزینه بسیار مهم خواهد بود. استفاده از ابزار و دستگاه های به روز در عمل یا مواد درجه یک در ایمپلنت نیز نقش مهمی در تعیین هزینه دارند. همچنین اگر برای اصلاح این نوع لبخند، ارتودنسی نیاز باشد، برای مدت طولانی تری بایستی به مطب مراجعه کنید. چرا که چکاپ دندان ها و بررسی وضعیت حرکت آنها در ارتودنسی اهمیت دارد.
با توجه به تمام موارد ذکر شده، امکان تعیین یک هزینه ثابت جهت اصلاح لبخند لثه ای وجود ندارد. به علاوه اینکه نباید فراموش کنیم که نرخ قیمت مطب های مختلف با توجه به تخصص دندانپزشک و سطح کیفیت درمان متفاوت است. پس اگر می خواهید هزینه دقیق اصلاح لبخند لثه ای را بدانید، بهتر است به مطب موردنظر مراجعه نمایید.

با کمک طراحی لبخند، می توان چهره زیباتری داشت و با اعتماد به نفس بیشتری در جوامع حضور پیدا کرد. این در حالی است که هزینه طراحی کردن لبخند، بسیار مقرون به صرفه‌تر از هزینه جراحی های زیبایی دیگر است.

آیا سلامت لثه بر لبخند لثه ای تاثیر می گذارد؟


هر چه سلامت دندان و دهان شما بیشتر باشد، اصلاح لبخند لثه ای نیز بدون دردسر انجام می گیرد. از این رو افراد دارای بیماری دهانی قبل از رفع لبخند لثه ای بایستی به برطرف نمودن مشکلات قبلی بپردازند. پوسیدگی دندان و در نتیجه سالم نبودن وضعیت لثه ها یکی از موانع اصلاح لبخند لثه ای است. معمولا خرابی دندان ها باعث بروز عفونت لثه ای در دهان می شوند. زمانی هم که عفونت در لثه ها وجود داشته باشد، انجام هر نوع درمان در دهان بی نتیجه خواهد ماند.
تغییر رنگ و خونریزی و التهاب نیز می توانند نشانه هایی از وضعیت نامناسب لثه های شما باشند. فراموش نکنید که کشیدن سیگار و عدم رعایت بهداشت دهانی در کاهش سلامت لثه نقش دارند. با تضعیف بافت لثه ای، دندان های سالم یکی یکی از بین می روند. در نتیجه ممکن است شخص مجبور به پیوند لثه یا ایمپلنت دندان جدید شود. پس برای طراحی و اصلاح طرح لبخند بایستی حتما از سلامت دهان خود اطمینان کافی را حاصل کنید. و قبل از درگیر شدن ریشه های دندانی،‌ لثه های خود را به سطح مناسبی از بهداشت و سلامت برسانید.

آیا درمان لبخند لثه ای با لیزر و ارتودنسی امکان پذیر است؟


در جواب به سوال بالا باید بدانید که پاسخ مثبت می باشد. ممکن است عوارض جراحی لبخند لثه ای شما را از درمان آن منصرف کند. در این خصوص باید بدانید همانطور که پیشتر در این متن بیان شد، لبخند لثه ای را می توان با انجام ارتودنسی یا لیزر برطرف نمود. گاهی دندان ها یا فک انسان در جایگاه نرمال خود قرار ندارند. همین مسئله باعث می شود تا در هنگام خندیدن، لثه ها بیشتر از پیش در معرض نمایش قرار گیرند. در این شرایط با انجام ارتودنسی یا قرار دادن سیم میان دندان ها، می توان به تنظیم و مرتب شدن جایگاه آنها کمک نمود.


روش بعدی برای اصلاح لبخند لثه ای نیز انجام لیزر است. برداشتن بافت لثه ای اضافه با لیزر بدون هیچ دردی انجام می شود. چرا که قبل از شروع درمان، متخصص ناحیه مورد نظر را بی حس می کند. در این روش بیمار خیلی زودتر به نتیجه دلخواه خود می رسد. همچنین انجام آن برای سنین مختلف محدودیتی ندارد. مهمتر از همه آن است که در روش لیزر، استخوان های فک مورد جراحت قرار نمی گیرند.

برای اصلاح لبخند لثه ای انتخاب یک دندانپزشک ماهر مهمتر از هر چیزی است. چرا که در صورت داشتن این نوع لبخند، بایستی اندازه دندان هایتان به صورت دقیق محاسبه شوند. همچنین سنجش ضخامت لب ها یا تناسب داشتن آنها با صورت نبایستی فراموش شود. در نهایت نیز سلامت سیستم ایمنی و لثه های فرد باید در وضعیت متعادل و خوبی قرار گرفته باشد. با آنالیز تمام این موارد، می توان بهترین روش را برای رفع لبخند لثه ای انتخاب کرد. از این رو برای انتخاب روش درمانی، حتما به یک دندانپزشک یا متخصص مراجعه نمایید.

عوارض و مزایا طراحی لبخند 

مانند هر روش زیبایی دیگر، طراحی لبخند هم دارای مزایا و عوارض خاص خودش است. البته عوارض این روش برای داشتن لبخند زیبا آنقدر کم است که می توان به راحتی و بدون نیاز به نگرانی از این روش نوین برای داشتن لبخند زیباتر کمک گرفت.

مزایا

• کمک به حفظ اعتماد به نفس در افراد به دلیل داشتن لبخند زیباتر
• داشتن زیبایی بسیار زیاد در چهره
• بهبود سلامت دهان و دندان و پیشگیری از بیماری های دندانی دیگر
• کمک به کاهش علائم بیماری های دندانی و دهانی
• بهبود شرایط لثه با تنظیم ساختار دندان و فک
• کاهش تنش های ایجاد شده در لثه به دلیل تنظیم دندان ها
• جوان تر نشان دادن چهره و صورت افراد

عوارض 

بسیاری از افراد نگران این هستند که اصلاح لبخند عوارض زیادی را به دنبال داشته باشد. واقعیت این است که تمامی روش هایی که برای اصلاح لبخند مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند عوارضی را به دنبال داشته باشند. دندانپزشک باید بر اساس شرایط دندان و فقط در صورت نیاز از هر یک از روش های طراحی لبخند کمک بگیرد. در غیر این صورت، احتمال آسیب به دندان ها نیز وجود خواهد داشت.

اگر به یک دندانپزشک باتجربه و ماهر مراجعه کنید، می توانید بدون نگرانی لبخند خودتان را اصلاح کنید. بنابراین، مراجعه به یک دندانپزشک ماهر به منزله اطمینان از شرایط خواهد بود و دیگر نیازی نیست که نگران عوارض احتمالی اصلاح لبخند خودتان باشید.

کامپوزیت دندان چیست ؟ مزایای کامپوزیت دندانها و معایب آن چیست ؟ عکس های قبل و بعد و مراقبت های بعد ار کامپوزیت چیست ؟

روشهای مختلف  طراحی لبخند

روش های مختلفی برای طراحی و اصلاح لبخند مورد استفاده قرار می گیرند. دندانپزشک باید بر اساس تخصصی که دارد و طبق شرایط دندان های بیمار، تشخیص دهد که از کدام روش برای طراحی کردن لبخند استفاده کند. در ادامه به چند روش مهم برای طراحی لبخند بیمار اشاره می کنیم.

باندینگ دندان ها

یکی از روش های طراحی لبخند، باندینگ دندان است. در این روش، می توان ظاهر دندان های ترک خورده و زرد شده را تغییر داد. باندینگ دندان زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که شکل دندان تغییر کرده باشد و فضای خالی در بین دندان ها وجود داشته باشد.

سفید کردن دندان با کمک بلیچینگ

یکی دیگر از روش های طراحی و اصلاح لبخند، سفید کردن دندان هاست. اگر دندان های تغییر رنگ یافته دارید و بودجه زیادی برای طراحی لبخند هم ندارید، می توانید از بلیچینگ برای سفید کردن دندان های خودتان کمک بگیرید.

ونیر پرسلن (لمینت دندان ها)

یکی دیگر از روش هایی که برای اصلاح لبخند مورد استفاده قرار می گیرد، ونیز پرسلن است. در این روش، یک نوع روکش مقاوم روی دندان ها قرار می گیرد. به همین خاطر، لمینت دندان می تواند تمامی مشکلات ظاهری دندان ها را برطرف کند. لمینت دندان برای افرادی که دندان های زرد شده و شکسته و خراب دارند، بهترین گزینه خواهد بود.

استفاده از روکش های دندانی

روکش ها و پروتزهای دندانی می توانند با طراحی منحصر به فردی که دارند، باعث اصلاح لبخند شما شوند. روکش های دندانی به علت اینکه کاملا همرنگ با دندان طراحی می شوند، زیبایی منحصر به فردی را به همراه دارند و می توانند مانند یک تاج در دندان طبیعی شما باشند.

لیفت لثه

یکی دیگر از روش های اصلاح لبخند، لیفت لثه است. در بعضی از مواقع لثه افراد در هنگام لبخند زدن بسیار مشخص است و این موضوع می تواند روی زیبایی لثه افراد تاثیر بگذارد. لیفت لثه معمولا برای افرادی استفاده می شود که دارای دندان های کوچکی هستند. روش های مختلف برای اصلاح خط لثه وجود دارند که هر کدام مزایای خاص خودشان را دارند. دندانپزشک می تواند بسته به نظر خودش و شرایط بیمار یکی از روش های رایج برای لیفت لثه را انتخاب کند.

ارتودنسی

یکی دیگر از روش های رایج برای اصلاح لبخند، استفاده از ارتودنسی است. متاسفانه، بسیاری از افراد به دلیل اینکه ناهنجاری های دندانی مختلف مانند جلو بودن برخی از دندان ها و … دارند، اعتماد به نفس کمی در هنگام لبخند زدن دارند. با کمک روش ارتودنسی می توان هم خط لثه را تنظیم کرد و هم ناهنجاری های دندانی را رفع نمود.

ایمپلنت دندان ها

یکی دیگر از روش های رایج برای زیبا کردن خط لبخند، استفاده از ایمپلنت های دندانی است. در مواقعی که دندان ها از بین بروند، می توان از ایمپلنت دندانی استفاده کرد. ایمپلنت ها در واقع یک روش درمانی برای دندان های از دست رفته است. با این حال چون امکان انتخاب رنگ روکش ایمپلنت وجود دارد، این روش نیز در گروه روش های اصلاح لبخند قرار می گیرد.

ترمیم دندان های پر شده با کمک مواد پرکردنی سفید

در بعضی از مواقع افراد نیاز دارند که اقدام به ترمیم دندان های آسیب دیده خودشان کنند. واقعیت این است که در بسیاری از موارد، دندانپزشکان ترجیح می دهند که به جای کامپوزیت، از آمالگام برای پر کردن دندان ها استفاده کنند. اما برای دندان های جلو که تاثیر زیادی روی زیبایی خنده دارند، بهتر است که از کامپوزیت که رنگ دندان است، استفاده شود.

عضویت در
خبرنامه سایت

*** عضویت در خبرنامه سایت

روزهای کاری

شنبه : 9 صبح الی 20 شب
یکشنبه : 9 صبح الی 20 شب
دوشنبه : 9 صبح الی 20 شب
سه شنبه : 9 صبح الی 20 شب
چهارشنبه : 9 صبح الی 20 شب
پنج شنبه : تعطیل
جمعه : تعطیل