آیا لمینت دندان باعث بوی بد دهان می شود؟

آیا لمینت دندان باعث بوی بد دهان می شود؟

آیا لمینت دندان باعث بوی بد دهان می شود؟  سوالی که ذهن بسیاری از افراد را در گیر خود کرده است ؟ بوی بد دهان یک فرایندی است که در وهله اول باعث اذیت خود فرد  و همچنین اطرافیان فرد می شود .

اما آیا لمینت باعث بوی بد دهان می شود ؟ در پاسخ این سوال باید عرض کنم که لمینت یک کار زیبایی روی دهان انجام میدهد.  لمینت یک روکش سرامیکی بسیار ظریف و نازک می باشد که برای اپوشاندن عیب های دندان مانند رنگ زرد و لکه های قهوه ای ، لب پرشدن دندانها و فرسودگی دندانها می شود .

لمینت برای مرتب و سفید کردن دندانها و طراحی لبخند نیز کاربرد دارد . داشتن لبخند زیبا این روزها بسیار فراگیر شده است و افراد بدنبال طراحی لبخند و  لفت لثه و سفید کردن دندانهای خود می باشند .

اما قبل از انجام هر گونه از خدمات زیبایی سوالهای زیادی برای فرد پیش می آید .

شاید اولین سوال فرد قیمت باشد . برای مثال قیمت لیفت لثه و یا قیمت کامپوزیت دندان چقدر است ؟ در مقاله های کلینیک دندانپزشکی آریانا میتوانید بسیاری از سوالات در خصوص تورم لثه بعد از جراحی لثه  را ببیند و مطالعه نمایید .

اما بعد از قیمت سوال این است آیا فرد کاندید کامپوزیت دندان است ؟ یا فرد کاندید لیفت لثه یا بلیچینگ دندان می باشد ؟

آیا دندانهای فرد نیاز به ایمپلنت دندانی دارد ؟

و سوالی که در این مقاله از کلینیک دندانپزشکی اریانا به آن می پردازیم مربوط به بوی دهان بعداز انجام لمینت می باشد؟

آیا لمینت دندان باعث بوی بد دهان می شود؟

 

آیا لمینت دندان باعث بوی بد دهان می شود؟

لمینت و بوی بد دهان؟

لمینت دندانها، موجب ایجاد بوی بد دهان نمی شود. علت بوی بد دهان پس از انجام لمینت به عوامل متعدد دیگری بستگی دارد. یکی از این مشکلات، می توان از در اثر بی دقتی دندانپزشک به هنگام نصب روکش ها باشد. یعنی دندانپزشک به درستی روکش سرامیکی را روی دندان نصب نکرده باشد و دندان های زیر لمینت هم پوسیده باشند. پس قطعا یک بوی بد ناشی از پوسیدگی در دهان ایجاد می شود.

مشکلات لثه قبل از لمینت 

همانطور که گفته شد لمینت باعث بوی بد دهان نمیشود . اما پوسیدگی دندانها و مشکلات لثه ، مصرف دخانیات و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان از مشائلی است که بوی بد دهان را موجب میشود .

اگر بیماری هایی که مربوط به لثه فرد هستند درمان نشوند و فرد کار زیبایی روی دندان خود انجام دهد. خب طبیعی است که بیماری های مربوط به لثه ای که درمان نشده اند، پس از نصب لمینت و عدم بهداشت مناسب، باعث ایجاد بوی بدی در دهان می شوند.

این بوی بد دهان بعد از هر کار زیبایی روی دندان خواهد بود و برای فرد و اطرافیان آزار دهنده می باشد .

اگر فرد مشکل جدی در لثه های خود دارد قبل از هر کار زیبایی روی دندان خود باید نسبت به بر طرف کردن آن اقدام کند .

برای انجام کامپوزیت دندان ، پروتز دندان ، روکش دندان نیز این مورد صدق می کند . بعد از انجام کامپوزیت نیز ممکن است عفونت های لثه و یا بیماری های لثه موجب بوی بد دهان شود .

پس  آیا کامپوزیت دندان باعث پوسیدگی دندانها میشود؟  مجددا باید ذکر کنم خیر  کامپوزیت برای پوشاندن پوسیدگی های دندان می باشد .

کامپوزیت نیز مانند  لمینت یکی از کارهای زیبایی است که برای پوشاندن عیب های دندان انجام میشود .

اما کامپوزیت و لمینت تفاوت هایی هم از نظر قیمت ف از نظر جنس ، از نظر ماندگاری و عمر  دارند :

تفاوت کامپوزیت و لمینت
  • کامپوزیت از مواد رزینی تشکی شده است که در یک جلسه توسط دندانپزشک روی دندانها قرار می گیرد.  لمینت از مواد سرامیکی  ساخته شده است که در جلسه اول قالب آن گرفته میشود و در جلسه دوم که بعد از ۱۵ روز تقریبا می باشد توسط دندانپزشک روی دندانها گذاشته میشود.
  • عمر و ماندگاری لمینت بیشتر از کامپوزیت می باشد . لمینت بین ۱۲ تا ۱۵ سال تخمین زده اند و اما کامپوزیت نزدیک به ۱۰ سال تخمین زده اند.
  • هزینه لمینت از کامپوزیت گران تر می باشد .
مراقبت های لازم بعد از کامپوزیت و لمینت  دندانها

• پس از کامپوزیت دندان، از مصرف هرگونه دخانیات اجتناب کنید، زیرا که می تواند اثرات منفی را بر روی رنگ کامپوزیت باقی بگذارد.

• با توجه به اینکه ممکن است به مرور زمان کامپوزیت دندان دچار تغییر رنگ شود، از این رو، سعی کنید تا ۴۸ ساعت پس از نصب آن از نوشیدن مواد رنگی از قبیل نوشابه، چای و قهوه خودداری کنید.

• احتمال بروز حساسیت های موضعی در برخی افراد، پس از عمل کامپوزیت دندانی وجود دارد. برای مثال، فرد ممکن است مدت کوتاهی پس از کامپوزیت دچار حساسیت به گرما و سرما گردد. ولی با گذشت زمان این حساسیت موضعی برطرف می شود.

• استفاده از مسواک نرم بلافاصله پس از خوردن غذاهای رنگی توصیه می شود. همچنین نخ دندان نیز جهت پاکسازی عمیق تر دندان گزینه مناسبی خواهد بود.

• از آنجا که احتمال تغییر رنگ کامپوزیت به وسیله برخی از دهانشویه ها وجود دارد. از این رو، حتماً از دهانشویه های تجویز شده توسط پزشک خود استفاده کنید.

• علاوه بر آن، سعی کنید جهت جلوگیری از شکستن کامپوزیت، فشار زیادی بر آن وارد نکنید. البته ترمیم کامپوزیت پس از شکستن آن نیز امکان پذیر است.

• هنگام شرکت در فعالیت های ورزشی بهتر است از محافظ دندانی استفاده گردد. چرا که در صورت وارد شدن ضربه به صورت و یا برخورد توپ به آن، احتمال شکستن دندان ها و روکش های به کار رفته جهت ترمیم آن وجود دارد.

 

ارسال دیدگاه

عضویت در
خبرنامه سایت

*** عضویت در خبرنامه سایت

روزهای کاری

شنبه : 9 صبح الی 20 شب
یکشنبه : 9 صبح الی 20 شب
دوشنبه : 9 صبح الی 20 شب
سه شنبه : 9 صبح الی 20 شب
چهارشنبه : 9 صبح الی 20 شب
پنج شنبه : تعطیل
جمعه : تعطیل